+36 20 949 4609

©2019 by Eve d'Or. Proudly created with Wix.com

Stílusok

Segítünk meg találni a te stílusodat

Bor kedvelők

Akkor tökéletes egy esküvő, hogy ha a vacsora mellé finom bort is felszolgálnak. Ennél a stílusnál a dekorációban is a bor fog kerülni a főszerepbe. Törekedünk arra hogy vissza hozzuk a szőlős kertek, borospincék hangulatát.

37939419_10216937862023042_1216619065062

Natúr

A natúr nagyon egyszerű és letisztult . Ez  stílus a egyszerű de nagyszerű elvét követi.  Egy ilyen esküvő megtudja mutatni hogy néhány virág és pár kiegészítő milyen jól tud mutatni

Vintage 

Régies hangulat csipkével, natúr színekkel és néhány egyszerű kiegészítővel mint: antik könyvek vagy fatörzsek, zászlócskák vagy fényfüzérek

Rusztikus

Kicsit vintage, kicsit természet barát, de egyszerűen tökéletes.  Itt inkább a virágokon, növényeken  van a hangsúly, a díszek kiegészítőként jelennek meg.. 

Ez a esküvő természetesen elegáns lesz így.

Bohém

Egy kicsit szeleburdi vagy? Akkor a te stílusod a bohém. A vidám színek, mindenféle formák és sok kreativitás ennyi kell egy bohém esküvőhöz. Hiszen itt csak a képzelet szabja meg a hátárt. 

Western

Ez a esküvő elrepít a vadnyugat szépséges világába. A kaktuszok, cowboyok, patkók elvarázsolják a helyszínt. Amint belép valaki úgy érzi, hogy magát mint western film szereplője.